Bilete de avion ieftine spre Chittagong

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Chittagong pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Chittagong din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Chittagong fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Chittagong sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Chittagong este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Chittagong este deservit de către aeroporturile: Shah Amanat International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Chittagong poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Chittagong din timp.

Informații generale despre Chittagong

Chittagong se află în Bangladesh. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CGP. Populația în Chittagong este aproximativ 3920222 de rezidenți.

Fusul orar în Chittagong: Asia/Dhaka UTC +0600, diferența de timp între Chittagong și Chișinău este de plus 03:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.