Bilete de avion ieftine spre Chisinau

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Chisinau pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Chisinau din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Chisinau fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Chisinau sunt cele mai solicitate în lunile August, Septembrie și Octombrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Chisinau este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Chisinau este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Chișinău. Zborurile directe spre Chisinau sunt deservite de 4 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Fly One.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Chisinau poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Chisinau din timp.

Informații generale despre Chisinau

Chisinau se află în Moldova. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KIV. Populația în Chisinau este aproximativ 635994 de rezidenți.

Fusul orar în Chisinau: Europe/Chisinau UTC +0300. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Chisinau

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Chisinau: