Bilete de avion ieftine spre Chinju

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Chinju pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Chinju din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Chinju fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Chinju sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Chinju este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Chinju este deservit de către aeroporturile: Sacheon.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Chinju poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Chinju din timp.

Informații generale despre Chinju

Chinju se află în Corea De Sud. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - HIN. Populația în Chinju este aproximativ 307242 de rezidenți.

Fusul orar în Chinju: Asia/Seoul UTC +0900, diferența de timp între Chinju și Chișinău este de plus 06:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.