Bilete de avion ieftine spre Chiclayo

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Chiclayo pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Chiclayo din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Chiclayo fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Chiclayo sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Chiclayo este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Chiclayo este deservit de către aeroporturile: FAP Captain José Abelardo Quiñones Gonzáles International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Chiclayo poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Chiclayo din timp.

Informații generale despre Chiclayo

Chiclayo se află în Peru. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CIX. Populația în Chiclayo este aproximativ 577375 de rezidenți.

Fusul orar în Chiclayo: America/Lima UTC -0500, diferența de timp între Chiclayo și Chișinău este de minus 08:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.