Bilete de avion ieftine spre Chiang Rai

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Chiang Rai pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Chiang Rai din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Chiang Rai fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Chiang Rai sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Chiang Rai este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Chiang Rai este deservit de către aeroporturile: Chiang Rai International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Chiang Rai poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Chiang Rai din timp.

Informații generale despre Chiang Rai

Chiang Rai se află în Thailanda. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CEI. Populația în Chiang Rai este aproximativ 78756 de rezidenți.

Fusul orar în Chiang Rai: Asia/Bangkok UTC +0700, diferența de timp între Chiang Rai și Chișinău este de plus 04:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.