Bilete de avion ieftine spre Chiang Mai

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Chiang Mai pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Chiang Mai din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Chiang Mai fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Chiang Mai sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Chiang Mai este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Chiang Mai este deservit de către aeroporturile: Chiang Mai International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Chiang Mai poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Chiang Mai din timp.

Informații generale despre Chiang Mai

Chiang Mai se află în Thailanda. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CNX. Populația în Chiang Mai este aproximativ 200952 de rezidenți.

Fusul orar în Chiang Mai: Asia/Bangkok UTC +0700, diferența de timp între Chiang Mai și Chișinău este de plus 04:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.