Bilete de avion ieftine spre Chernovtsy

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Chernovtsy pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Chernovtsy din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Chernovtsy fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Chernovtsy sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Chernovtsy este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Chernovtsy este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Cernăuți.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Chernovtsy poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Chernovtsy din timp.

Informații generale despre Chernovtsy

Chernovtsy se află în Ucraina. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CWC. Populația în Chernovtsy este aproximativ 236250 de rezidenți.

Fusul orar în Chernovtsy: Europe/Uzhgorod UTC +0300, diferența de timp între Chernovtsy și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.