Bilete de avion ieftine spre Chengdu

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Chengdu pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Chengdu din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Chengdu fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Chengdu sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Chengdu este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Chengdu este deservit de către aeroporturile: Chengdu Shuangliu International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Chengdu poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Chengdu din timp.

Informații generale despre Chengdu

Chengdu se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CTU. Populația în Chengdu este aproximativ 7415590 de rezidenți.

Fusul orar în Chengdu: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Chengdu și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.