Bilete de avion ieftine spre Chelyabinsk

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Chelyabinsk pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Chelyabinsk din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Chelyabinsk fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Chelyabinsk sunt cele mai solicitate în lunile Decembrie, Martie și Ianuarie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Chelyabinsk este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Chelyabinsk este deservit de către aeroporturile: Chelyabinsk. Zborurile directe spre Chelyabinsk sunt deservite de 6 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Aeroflot Russian Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Chelyabinsk poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Chelyabinsk din timp.

Informații generale despre Chelyabinsk

Chelyabinsk se află în Federaţia Rusă. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CEK. Populația în Chelyabinsk este aproximativ 1062919 de rezidenți.

Fusul orar în Chelyabinsk: Asia/Yekaterinburg UTC +0500, diferența de timp între Chelyabinsk și Chișinău este de plus 03:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Chelyabinsk

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Chelyabinsk: