Bilete de avion ieftine spre Cebu

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Cebu pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Cebu din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Cebu fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Cebu sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Cebu este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Cebu este deservit de către aeroporturile: Mactan–Cebu International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Cebu poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Cebu din timp.

Informații generale despre Cebu

Cebu se află în Filipine. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CEB. Populația în Cebu este aproximativ 798634 de rezidenți.

Fusul orar în Cebu: Asia/Manila UTC +0800, diferența de timp între Cebu și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.