Bilete de avion ieftine spre Cartagena

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Cartagena pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Cartagena din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Cartagena fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Cartagena sunt cele mai solicitate în lunile August, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Cartagena este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Cartagena este deservit de către aeroporturile: Rafael Núñez International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Cartagena poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Cartagena din timp.

Informații generale despre Cartagena

Cartagena se află în Colombia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CTG. Populația în Cartagena este aproximativ 952024 de rezidenți.

Fusul orar în Cartagena: America/Bogota UTC -0500, diferența de timp între Cartagena și Chișinău este de minus 08:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.