Bilete de avion ieftine spre Cape Town

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Cape Town pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Cape Town din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Cape Town fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Cape Town sunt cele mai solicitate în lunile Ianuarie, Decembrie și Aprilie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Cape Town este în Februarie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Cape Town este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Cape Town. Zborurile directe spre Cape Town sunt deservite de 1 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Air Mauritius.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Cape Town poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Cape Town din timp.

Informații generale despre Cape Town

Cape Town se află în Africa De Sud. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CPT. Populația în Cape Town este aproximativ 17399 de rezidenți.

Fusul orar în Cape Town: Africa/Johannesburg UTC +0200, diferența de timp între Cape Town și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Cape Town

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Cape Town: