Bilete de avion ieftine spre Canovan Island

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Canovan Island pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Canovan Island din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Canovan Island fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Canovan Island sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Canovan Island este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Canovan Island este deservit de către aeroporturile: .

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Canovan Island poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Canovan Island din timp.

Informații generale despre Canovan Island

Canovan Island se află în Dominica. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CIW. Populația în Canovan Island este aproximativ 12000 de rezidenți.

Fusul orar în Canovan Island: America/St_Vincent UTC -0400, diferența de timp între Canovan Island și Chișinău este de minus 06:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.