Bilete de avion ieftine spre Cali

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Cali pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Cali din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Cali fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Cali sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Cali este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Cali este deservit de către aeroporturile: Alfonso Bonilla Aragón International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Cali poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Cali din timp.

Informații generale despre Cali

Cali se află în Colombia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CLO. Populația în Cali este aproximativ 2392877 de rezidenți.

Fusul orar în Cali: America/Bogota UTC -0500, diferența de timp între Cali și Chișinău este de minus 08:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.