Bilete de avion ieftine spre Calama

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Calama pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Calama din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Calama fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Calama sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Calama este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Calama este deservit de către aeroporturile: El Loa.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Calama poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Calama din timp.

Informații generale despre Calama

Calama se află în Chile. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CJC. Populația în Calama este aproximativ 143084 de rezidenți.

Fusul orar în Calama: America/Santiago UTC -0300, diferența de timp între Calama și Chișinău este de minus 06:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.