Bilete de avion ieftine spre Cagliari

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Cagliari pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Cagliari din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Cagliari fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Cagliari sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, August și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Cagliari este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Cagliari este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Cagliari-Elmas. Zborurile directe spre Cagliari sunt deservite de 1 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Siberian Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Cagliari poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Cagliari din timp.

Informații generale despre Cagliari

Cagliari se află în Italia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CAG. Populația în Cagliari este aproximativ 149257 de rezidenți.

Fusul orar în Cagliari: Europe/Rome UTC +0200, diferența de timp între Cagliari și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Cagliari

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Cagliari: