Bilete de avion ieftine spre Bukhara

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Bukhara pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Bukhara din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Bukhara fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Bukhara sunt cele mai solicitate în lunile Noiembrie, Decembrie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Bukhara este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Bukhara este deservit de către aeroporturile: Bukhara International. Zborurile directe spre Bukhara sunt deservite de 1 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Aeroflot Russian Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Bukhara poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Bukhara din timp.

Informații generale despre Bukhara

Bukhara se află în Sum Uzbekistan. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BHK. Populația în Bukhara este aproximativ 247644 de rezidenți.

Fusul orar în Bukhara: Asia/Samarkand UTC +0500, diferența de timp între Bukhara și Chișinău este de plus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Bukhara

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Bukhara: