Bilete de avion ieftine spre Budapesta

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Budapesta pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Budapesta din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Budapesta fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Budapesta sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, August și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Budapesta este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Budapesta este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Budapesta Liszt Ferenc.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Budapesta poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Budapesta din timp.

Informații generale despre Budapesta

Budapesta se află în Ungaria. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BUD. Populația în Budapesta este aproximativ 1741041 de rezidenți.

Fusul orar în Budapesta: Europe/Budapest UTC +0200, diferența de timp între Budapesta și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.