Bilete de avion ieftine spre Bruxelles

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Bruxelles pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Bruxelles din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Bruxelles fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Bruxelles sunt cele mai solicitate în lunile August, Septembrie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Bruxelles este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Bruxelles este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Brussels South Charleroi, Aeroportul Bruxelles. Zborurile directe spre Bruxelles sunt deservite de 4 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană SAS Scandinavian Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Bruxelles poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Bruxelles din timp.

Informații generale despre Bruxelles

Bruxelles se află în Belgia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BRU. Populația în Bruxelles este aproximativ 1019022 de rezidenți.

Fusul orar în Bruxelles: Europe/Brussels UTC +0200, diferența de timp între Bruxelles și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Bruxelles

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Bruxelles: