Bilete de avion ieftine spre Bolzano

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Bolzano pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Bolzano din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Bolzano fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Bolzano sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Bolzano este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Bolzano este deservit de către aeroporturile: .

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Bolzano poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Bolzano din timp.

Informații generale despre Bolzano

Bolzano se află în Italia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BZO. Populația în Bolzano este aproximativ 99049 de rezidenți.

Fusul orar în Bolzano: Europe/Rome UTC +0200, diferența de timp între Bolzano și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.