Bilete de avion ieftine spre Bologna

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Bologna pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Bologna din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Bologna fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Bologna sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, August și Octombrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Bologna este în Decembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Bologna este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi. Zborurile directe spre Bologna sunt deservite de 3 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană RyanAir (Ireland).

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Bologna poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Bologna din timp.

Informații generale despre Bologna

Bologna se află în Italia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BLQ. Populația în Bologna este aproximativ 366133 de rezidenți.

Fusul orar în Bologna: Europe/Rome UTC +0200, diferența de timp între Bologna și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Bologna

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Bologna: