Bilete de avion ieftine spre Bodo

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Bodo pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Bodo din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Bodo fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Bodo sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Bodo este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Bodo este deservit de către aeroporturile: Bodø.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Bodo poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Bodo din timp.

Informații generale despre Bodo

Bodo se află în Norvegia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BOO. Populația în Bodo este aproximativ 34073 de rezidenți.

Fusul orar în Bodo: Europe/Oslo UTC +0200, diferența de timp între Bodo și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.