Bilete de avion ieftine spre Bissau

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Bissau pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Bissau din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Bissau fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Bissau sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Bissau este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Bissau este deservit de către aeroporturile: Osvaldo Vieira International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Bissau poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Bissau din timp.

Informații generale despre Bissau

Bissau se află în Guineea Bissau. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - OXB. Populația în Bissau este aproximativ 388028 de rezidenți.

Fusul orar în Bissau: Africa/Bissau UTC +0000, diferența de timp între Bissau și Chișinău este de minus 03:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.