Bilete de avion ieftine spre Bikini Atoll

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Bikini Atoll pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Bikini Atoll din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Bikini Atoll fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Bikini Atoll sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Bikini Atoll este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Bikini Atoll este deservit de către aeroporturile: .

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Bikini Atoll poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Bikini Atoll din timp.

Informații generale despre Bikini Atoll

Bikini Atoll se află în Insulele Marshall. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BII. Populația în Bikini Atoll este aproximativ 4880 de rezidenți.

Fusul orar în Bikini Atoll: Pacific/Kwajalein UTC +1200, diferența de timp între Bikini Atoll și Chișinău este de plus 09:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.