Bilete de avion ieftine spre Bengkulu

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Bengkulu pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Bengkulu din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Bengkulu fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Bengkulu sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Bengkulu este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Bengkulu este deservit de către aeroporturile: Fatmawati Soekarno.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Bengkulu poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Bengkulu din timp.

Informații generale despre Bengkulu

Bengkulu se află în Indonezia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BKS. Populația în Bengkulu este aproximativ 309712 de rezidenți.

Fusul orar în Bengkulu: Asia/Jakarta UTC +0700, diferența de timp între Bengkulu și Chișinău este de plus 04:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.