Bilete de avion ieftine spre Belgrad

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Belgrad pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Belgrad din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Belgrad fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Belgrad sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Belgrad este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Belgrad este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Belgrad-Nikola Tesla.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Belgrad poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Belgrad din timp.

Informații generale despre Belgrad

Belgrad se află în Serbia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BEG. Populația în Belgrad este aproximativ 1273651 de rezidenți.

Fusul orar în Belgrad: Europe/Belgrade UTC +0200, diferența de timp între Belgrad și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.