Bilete de avion ieftine spre Belgorod

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Belgorod pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Belgorod din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Belgorod fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Belgorod sunt cele mai solicitate în lunile Iulie, Iunie și Octombrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Belgorod este în August, Mai și Ianuarie.

Orașul Belgorod este deservit de către aeroporturile: Belgorod International. Zborurile directe spre Belgorod sunt deservite de 3 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Red Sea Air.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Belgorod poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Belgorod din timp.

Informații generale despre Belgorod

Belgorod se află în Federaţia Rusă. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - EGO. Populația în Belgorod este aproximativ 345289 de rezidenți.

Fusul orar în Belgorod: Europe/Moscow UTC +0300, diferența de timp între Belgorod și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Belgorod

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Belgorod: