Bilete de avion ieftine spre Belfast

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Belfast pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Belfast din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Belfast fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Belfast sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Iunie și Februarie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Belfast este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Belfast este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional din Belfast, George Best Belfast City.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Belfast poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Belfast din timp.

Informații generale despre Belfast

Belfast se află în Regatul Unit. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BFS. Populația în Belfast este aproximativ 274770 de rezidenți.

Fusul orar în Belfast: Europe/London UTC +0000, diferența de timp între Belfast și Chișinău este de minus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.