Bilete de avion ieftine spre Batam

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Batam pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Batam din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Batam fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Batam sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Batam este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Batam este deservit de către aeroporturile: Hang Nadim.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Batam poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Batam din timp.

Informații generale despre Batam

Batam se află în Indonezia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BTH. Populația în Batam este aproximativ 1078 de rezidenți.

Fusul orar în Batam: Asia/Jakarta UTC +0700, diferența de timp între Batam și Chișinău este de plus 04:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.