Bilete de avion ieftine spre Basra

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Basra pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Basra din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Basra fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Basra sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Basra este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Basra este deservit de către aeroporturile: Basra International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Basra poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Basra din timp.

Informații generale despre Basra

Basra se află în Iraq. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BSR. Populația în Basra este aproximativ 762243 de rezidenți.

Fusul orar în Basra: Asia/Baghdad UTC +0300, diferența de timp între Basra și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.