Bilete de avion ieftine spre Barcelona

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Barcelona pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Barcelona din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Barcelona fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Barcelona sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, August și Octombrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Barcelona este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Barcelona este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Barcelona-El Prat. Zborurile directe spre Barcelona sunt deservite de 5 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Vueling Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Barcelona poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Barcelona din timp.

Informații generale despre Barcelona

Barcelona se află în Spania. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BCN. Populația în Barcelona este aproximativ 1621537 de rezidenți.

Fusul orar în Barcelona: Europe/Madrid UTC +0200, diferența de timp între Barcelona și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Barcelona

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Barcelona: