Bilete de avion ieftine spre Bar Harbor

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Bar Harbor pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Bar Harbor din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Bar Harbor fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Bar Harbor sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Bar Harbor este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Bar Harbor este deservit de către aeroporturile: Hancock County-Bar Harbor.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Bar Harbor poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Bar Harbor din timp.

Informații generale despre Bar Harbor

Bar Harbor se află în Statele Unite. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BHB. Populația în Bar Harbor este aproximativ 5235 de rezidenți.

Fusul orar în Bar Harbor: America/New_York UTC -0500, diferența de timp între Bar Harbor și Chișinău este de minus 07:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.