Bilete de avion ieftine spre Baotou

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Baotou pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Baotou din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Baotou fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Baotou sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Baotou este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Baotou este deservit de către aeroporturile: Baotou.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Baotou poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Baotou din timp.

Informații generale despre Baotou

Baotou se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BAV. Populația în Baotou este aproximativ 1301768 de rezidenți.

Fusul orar în Baotou: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Baotou și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.