Bilete de avion ieftine spre Bangor

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Bangor pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Bangor din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Bangor fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Bangor sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Bangor este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Bangor este deservit de către aeroporturile: Bangor International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Bangor poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Bangor din timp.

Informații generale despre Bangor

Bangor se află în Statele Unite. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BGR. Populația în Bangor este aproximativ 32391 de rezidenți.

Fusul orar în Bangor: America/New_York UTC -0400, diferența de timp între Bangor și Chișinău este de minus 07:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.