Bilete de avion ieftine spre Balti

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Balti pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Balti din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Balti fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Balti sunt cele mai solicitate în lunile Decembrie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Balti este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Balti este deservit de către aeroporturile: .

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Balti poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Balti din timp.

Informații generale despre Balti

Balti se află în Moldova. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BZY. Populația în Balti este aproximativ 125000 de rezidenți.

Fusul orar în Balti: Europe/Chisinau UTC +0200, diferența de timp între Balti și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.