Bilete de avion ieftine spre Bakersfield

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Bakersfield pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Bakersfield din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Bakersfield fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Bakersfield sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Bakersfield este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Bakersfield este deservit de către aeroporturile: Meadows Field.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Bakersfield poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Bakersfield din timp.

Informații generale despre Bakersfield

Bakersfield se află în Statele Unite. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BFL. Populația în Bakersfield este aproximativ 373640 de rezidenți.

Fusul orar în Bakersfield: America/Los_Angeles UTC -0700, diferența de timp între Bakersfield și Chișinău este de minus 10:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.