Bilete de avion ieftine spre Bahar Dar

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Bahar Dar pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Bahar Dar din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Bahar Dar fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Bahar Dar sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Bahar Dar este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Bahar Dar este deservit de către aeroporturile: Bahir Dar.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Bahar Dar poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Bahar Dar din timp.

Informații generale despre Bahar Dar

Bahar Dar se află în Etiopia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BJR. Populația în Bahar Dar este aproximativ 168899 de rezidenți.

Fusul orar în Bahar Dar: Africa/Addis_Ababa UTC +0300, diferența de timp între Bahar Dar și Chișinău este de plus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.