Bilete de avion ieftine spre Bagdad

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Bagdad pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Bagdad din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Bagdad fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Bagdad sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Bagdad este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Bagdad este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional din Bagdad.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Bagdad poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Bagdad din timp.

Informații generale despre Bagdad

Bagdad se află în Iraq. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BGW. Populația în Bagdad este aproximativ 7216000 de rezidenți.

Fusul orar în Bagdad: Asia/Baghdad UTC +0300, diferența de timp între Bagdad și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.