Bilete de avion ieftine spre Bacau

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Bacau pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Bacau din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Bacau fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Bacau sunt cele mai solicitate în lunile Decembrie, Ianuarie și Noiembrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Bacau este în Februarie, Aprilie și August.

Orașul Bacau este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional George Enescu Bacău. Zborurile directe spre Bacau sunt deservite de 1 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Blue Air.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Bacau poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Bacau din timp.

Informații generale despre Bacau

Bacau se află în România. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BCM. Populația în Bacau este aproximativ 171396 de rezidenți.

Fusul orar în Bacau: Europe/Bucharest UTC +0200, diferența de timp între Bacau și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Bacau

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Bacau: