Bilete de avion ieftine spre Ayers Rock

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Ayers Rock pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Ayers Rock din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Ayers Rock fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Ayers Rock sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Ayers Rock este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Ayers Rock este deservit de către aeroporturile: Ayers Rock.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Ayers Rock poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Ayers Rock din timp.

Informații generale despre Ayers Rock

Ayers Rock se află în Australia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - AYQ. Populația în Ayers Rock este aproximativ 25186 de rezidenți.

Fusul orar în Ayers Rock: Australia/Darwin UTC +0930, diferența de timp între Ayers Rock și Chișinău este de plus 06:30 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.