Bilete de avion ieftine spre Auckland

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Auckland pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Auckland din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Auckland fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Auckland sunt cele mai solicitate în lunile Octombrie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Auckland este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Auckland este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internaţional din Auckland.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Auckland poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Auckland din timp.

Informații generale despre Auckland

Auckland se află în Noua Zeelandă. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - AKL. Populația în Auckland este aproximativ 417910 de rezidenți.

Fusul orar în Auckland: Pacific/Auckland UTC +1200, diferența de timp între Auckland și Chișinău este de plus 09:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.