Bilete de avion ieftine spre Atena

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Atena pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Atena din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Atena fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Atena sunt cele mai solicitate în lunile Iunie, Martie și Iulie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Atena este în Mai, Aprilie și August.

Orașul Atena este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Atena. Zborurile directe spre Atena sunt deservite de 12 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Olympic Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Atena poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Atena din timp.

Informații generale despre Atena

Atena se află în Grecia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ATH. Populația în Atena este aproximativ 664046 de rezidenți.

Fusul orar în Atena: Europe/Athens UTC +0200, diferența de timp între Atena și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Atena

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Atena: