Bilete de avion ieftine spre Asmara

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Asmara pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Asmara din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Asmara fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Asmara sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Asmara este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Asmara este deservit de către aeroporturile: Asmara International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Asmara poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Asmara din timp.

Informații generale despre Asmara

Asmara se află în Eritrea. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ASM. Populația în Asmara este aproximativ 563930 de rezidenți.

Fusul orar în Asmara: Africa/Asmara UTC +0300, diferența de timp între Asmara și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.