Bilete de avion ieftine spre Antofagasta

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Antofagasta pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Antofagasta din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Antofagasta fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Antofagasta sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Antofagasta este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Antofagasta este deservit de către aeroporturile: Andrés Sabella Gálvez International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Antofagasta poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Antofagasta din timp.

Informații generale despre Antofagasta

Antofagasta se află în Chile. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ANF. Populația în Antofagasta este aproximativ 309832 de rezidenți.

Fusul orar în Antofagasta: America/Santiago UTC -0300, diferența de timp între Antofagasta și Chișinău este de minus 06:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.