Bilete de avion ieftine spre Antalya

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Antalya pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Antalya din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Antalya fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Antalya sunt cele mai solicitate în lunile August, Septembrie și Octombrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Antalya este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Antalya este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Antalya. Zborurile directe spre Antalya sunt deservite de 7 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Air Pegasus.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Antalya poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Antalya din timp.

Informații generale despre Antalya

Antalya se află în Turcia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - AYT. Populația în Antalya este aproximativ 758188 de rezidenți.

Fusul orar în Antalya: Europe/Istanbul UTC +0300, diferența de timp între Antalya și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Antalya

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Antalya: