Bilete de avion ieftine spre Allentown

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Allentown pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Allentown din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Allentown fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Allentown sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Allentown este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Allentown este deservit de către aeroporturile: Lehigh Valley International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Allentown poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Allentown din timp.

Informații generale despre Allentown

Allentown se află în Statele Unite. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ABE. Populația în Allentown este aproximativ 120207 de rezidenți.

Fusul orar în Allentown: America/New_York UTC -0400, diferența de timp între Allentown și Chișinău este de minus 07:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.