Bilete de avion ieftine spre Alexandroupolis

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Alexandroupolis pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Alexandroupolis din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Alexandroupolis fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Alexandroupolis sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Mai și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Alexandroupolis este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Alexandroupolis este deservit de către aeroporturile: Alexandroupolis International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Alexandroupolis poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Alexandroupolis din timp.

Informații generale despre Alexandroupolis

Alexandroupolis se află în Grecia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - AXD. Populația în Alexandroupolis este aproximativ 52979 de rezidenți.

Fusul orar în Alexandroupolis: Europe/Athens UTC +0300, diferența de timp între Alexandroupolis și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.