Bilete de avion ieftine spre Alexandria

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Alexandria pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Alexandria din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Alexandria fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Alexandria sunt cele mai solicitate în lunile Octombrie, Decembrie și Ianuarie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Alexandria este în Noiembrie, Aprilie și Martie.

Orașul Alexandria este deservit de către aeroporturile: Borg El Arab. Zborurile directe spre Alexandria sunt deservite de 1 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Egyptair.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Alexandria poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Alexandria din timp.

Informații generale despre Alexandria

Alexandria se află în Egipt. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ALY. Populația în Alexandria este aproximativ 3811516 de rezidenți.

Fusul orar în Alexandria: Africa/Cairo UTC +0200, diferența de timp între Alexandria și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Companiile aeriene care operează zboruri spre Alexandria: