Bilete de avion ieftine spre Aleppo

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Aleppo pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Aleppo din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Aleppo fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Aleppo sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Aleppo este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Aleppo este deservit de către aeroporturile: .

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Aleppo poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Aleppo din timp.

Informații generale despre Aleppo

Aleppo se află în Arabă Siriană Rep. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ALP. Populația în Aleppo este aproximativ 1602264 de rezidenți.

Fusul orar în Aleppo: Asia/Damascus UTC +0300, diferența de timp între Aleppo și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.