Bilete de avion ieftine spre Akureyri

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Akureyri pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Akureyri din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Akureyri fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Akureyri sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Akureyri este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Akureyri este deservit de către aeroporturile: Akureyri.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Akureyri poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Akureyri din timp.

Informații generale despre Akureyri

Akureyri se află în Islanda. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - AEY. Populația în Akureyri este aproximativ 17693 de rezidenți.

Fusul orar în Akureyri: Atlantic/Reykjavik UTC +0000, diferența de timp între Akureyri și Chișinău este de minus 03:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.